Додела диплома 2024.

У недељу 16. јуна у велелепној дворани хотела "Цептер" одржана је свечана церемонија уручивања диплома и матурско вече 70. и 71. генерацији ученика Угостиељско-туристичке школе са домом ученика.

На почетку церемоније ученике - матуранте, наставнике, одељењске старешине и госте поздравила је директорка школе др Јелена Чеперковић.

Испред локалне самоуправе присутне је поздравио помоћник председника општине Мића Думановић.

Све врлодобре ученике одељењске старешине су похвалиле. Одлични ученици су награђени књигама. А овом приликом су посебно истакнути и награђени најбољи ученици по образовним профилима, најбољи на трећем и четвртом нивоу школовања и ученик генерације.

Најбољи ученик профила посластичар је Маша Терзић, најбољи кувар је Ђорђе Чолић, док је најбољи конобар Лидија Бојовић. Најбољи ученик на трећем нивоу је Ђорђе Чолић.

Најбољи туристичко- хотелијерски техничар је Анастасија Станојевић, најбољи угоститељски техничар је Валентина Николић, док најбољи кулинарски техничар је Давид Зарић. 

Најбољи ученим на четвртом нивоу и ученик генерације је Анастасија Станојевић која је добила од школе лап топ и вредне књиге јер је носилац и Вукове дипломе. Од Фондације Школе добила новчану награду у висини од 25.000 динара, док је Аква парк Рај доделио сезонске карте најбољима на трећем и четвртом нивоу школовања.

Анастасија ће добити и Похвалнице Њ. К. В. Престлонаследника Александра.

У оквиру церемоније посебна захвалност је била одељењским старешинама и то:

Јелени Чолић, Соњи Бежановић, Дејану Јањићу, Рити Јовановић, Горици Шумановић, Данијели Васовић и Војкану Васићу.